Print denne opskrift
Opskriftnavn:Coq-au-vin uden bacon
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:l kylling
3 spsk. olie
------
12 pillede skalotteløg
2 fed hvidløg
------
1 fransk suppevisk
5 dl rødvin
1 dl bouillon

Pynt:
2 spsk. hakket persille

Serveres med brød.



















Fremgangsmåde:1. Del kyllingen i otte stykker og brun dem i en gryde.
2. Steg løg og hvidløg i lidt olie på en pande.
4. Hæld blandingen ned mellem kyllingestykkerne.
5. Kog panden af med lidt vand og hæld det i gryden.
6. Tilsæt suppevisk og rødvin.
6. Lad retten koge til ca. 45 min.

Serveres med groft brød og hakket persille.

NB! Fransk suppevisk også kaldet bouquet garni er lidt timian,laurbærblad og persille bundet sammen med en snor. Bruges til at give suppen smag.