Print denne opskrift
Opskriftnavn:Risnudel/rejesalat som Susanne Møller laver den
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:100 g risnudler
------
200 g frosne grønlandske rejer
------
1 lille moden ananas
------
1 bundt forårsløg
------
1 pakke blandet baby salat
En håndfuld blå små stenfri druer
------
Lidt Cashews nødder
Frisk basilikum

Sursød dressing:

2 spsk. tomatketchup
4 tsk. hvidvinseddike
1 spsk muscovadosukker (eller brun farin)
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk. fintreven frisk ingefær
1/2 tsk. stødt anis
2 spsk. majsolie
Salt og peber

Fremgangsmåde:1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
2. Lad rejerne tø op.
3. Skær ananasen fri af skallen og i små tern.
4. Snit forårsløget i tynde ringe.
5. Skyl salat og druer.
6. Bland alt til dressingen sammen og smag den til.
7. Bland de kolde nudler og dressingen sammen.
8. Anret det hele på et stort fad og server brød til.