Print denne opskrift
Opskriftnavn:Torskelasagne
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:2 hakkede løg
2 spsk olie
2 knuste hvidløgsfed
1 ds. flåede hakkede tomater
5 flåede og finthakkede tomater
Oregano, sukker, salt og peber
------
1 portion hjemmelavet pesto (se under tilbehør)

Becamelsovs:
3 spsk smør
3 spsk mel
½ l mælk
1 laurbærblad
------
50 g reven ost
Revet muskatnød
salt
peber
------
750 g torskefileter i tern på 4cm x 4cm
------
250 g friske lasagneplader
Fremgangsmåde:1. Løg og hvidløg svitses klare i olien.
2. Dåsen med tomater og flåede og hakkede tomater
tilsættes.
3. Krydr med salt, peber og merian.
4. Lad tomatsovsen koge ind i 20 min.
5. Smørret smeltes og røres med mel.
6. Tilsæt mælk lidt af gangen.
7. Kog Becamelsovsen 5 min. og smag til med ost, salt og
peber.
8. Torskefileterne lægges i et ovnfast fad.
9. Derpå bechamelsovs, lasagneplader og tomatsovs.
10.Derpå et lag lasangeplader og pesto.
11. Slut med bechamelsovs og reven ost.
12. Bag lasagnen i ovnen ca. 35 min. ved 200 grader

Tips, skal det gå stærkt så brug udelukkende flåede
hakkede tomater på dåse med krydderi, færdig becamelsovs
og færdiglavet pesto på glas