Print denne opskrift
Opskriftnavn:Gullasch
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:800 g kalvebov
½ flaske rødvin
1 løg i både
1 gulerod i skiver
5 hele peberkorn
------
3 spsk. olie
2 store løg
------
4 store gulerødder
------
ca. ¼ 1 vand
1 ds. flåede sherrytomater
¼  l fløde
salt, peber, 1 spsk. stærk paprika



Fremgangsmåde:Dagen før skæres kødet i tern og lægges i en marinade af
rødvin, løg, gulerod og hele peberkorn.

1. Løg skæres i både og brunes.
2. Herefter brunes kødet sammen med paprika.
3. Når kødet er brunet, hældes væden fra marineringen
samt dåsen med tomater i gryden.
4. Herefter tilsættes vand så meget at det lige dækker
kødet.
5. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver og
tilsættes..
6. Retten småsimrer i ca. 2 timer, til kødet er mørt.
7. Når kødet er mørt tilsættes fløden.
8. Smag til med salt og peber og evt. ekstra paprika.

Hvis retten er for tynd så tilsæt evt. lidt maizena rørt
ud i koldt vand.

Server med kartoffelmos, kog evt. kartoflerne med lidt
selleri til at give ekstra smag.