Print denne opskrift
Opskriftnavn:Boller med æbler
Personer / antal:10 stk.
Billede:
Ingredienser:25 g gær
2 dl kærnemælk
------
1 spsk. olie
1 spsk. sukker
½ tsk. kanel
150 g revet æble
1 æg
------
1 dl grahamsmel
------
ca. 5 dl hvedemel

Pensling:
Æg

Pynt:
Perlemelis
Fremgangsmåde:1. Opløs gæren i lunken kærnemælk (lillefingervarm).
2. Tilsæt resten, men ikke alt melet.
3. Dejen æltes grundigt, medens der tilsættes mere mel.

   Husk det er ikke sikkert du skal bruge alt melet.

4. Tril dejen til en pølse og del den i 10 stykker.
5. Form til boller og pensl med æg og drys med perlemelis.
6. Sæt pladen i ovnen og tænd på 225 grader.
7. Bag bollerne ca. 30 min.

Dette er en gærdej så du skal huske følgende!
1. Lunken væske.
2. Ikke for meget mel.
3. Ælt grundigt.