Print denne opskrift
Opskriftnavn:Svinekæber med rodfrugter
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:800 g svinekæber
2 spsk. olivenolie
------
2½ dl rødvin
Salt
Peber
------
Krydderurtebuket:

2 laurbærblade
1 kvist rosmarin
½ bdt. persille
------
2 gulerødder
2 porrer
1/4 selleri
------

Serveres med kartoffelmos og evt. ovnkogte rødbeder
Fremgangsmåde:1. Brun kæberne i olien.
2. Kryder med salt og peber.
3. Tilsæt vin og krydderurtebuket.
4. Lad det hele koge en time.
5. Tilsæt grønsagerne der er renset og skåret i grove stykker.
6. Kog ca. ½ time til kæber og grønsager er mører.
7. Si sovsen og jævn den evt. lidt.
8. Bland det hele og smag til med salt og peber.

Server med kartoffelmos og evt. ovnkogte rødbeder se under tilbehør.