Print denne opskrift
Opskriftnavn:Æblekage med kanel og marcipan
Billede:
Ingredienser:250 g smør
250 g sukker
------
4 æg
------
250 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
------
2 tsk. kanel
5 æbler i både
------
100 g groftrevet marcipan
------
revet skal af ½ citron
Fremgangsmåde:1. Pisk smør og sukker sammen med en håndmikser.
2. Tilsæt æggene og pisk igen.
3. Skær æblerne i både og fjern kærnehuset.
4. Bland æblebådene med kanel.
5. Sigt mel og bagepulver i dejen og pisk.
6. Bland æblebåde, marcipan og citronskal i dejen med en fadskraber.
7. Hæld dejen i et smurt fad ca. 20 cm gange 30 cm.
8. Bag kagen ca. 1 time ved 180 grader.

Server kagen med is eller flødeskum.