Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Babyleaves med jordskokker, æble og ingefær
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
250 g jordskokker
2 udkernede æbler i tern
2 spsk citronsaft
------
1 fintsnittet rødløg
1 bakke babyleaves
------
2 – 3 spsk syltet, finthakket ingefær
1 fed knust hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk lys balsamico
1 tsk honning
Salt og peber
Pynt;
Smuttede mandler blandet med flagesalt og olivenolie.
Ristet gyldne i ovnen ved 225 grader.
Fremgangsmåde:
1. Skrub jordskokkerne omhyggeligt og dup dem tørre.
2. Skær jordskokkerne i meget tynde skiver og bland dem med æbler og citronsaft.
3. Rør ingefær, hvidløg, olivenolie, balsamico samt honning med salt og peber og smag dressingen til.
4. Vend denne blanding med jordskokker, æbler, rødløg og babyleaves.
Velegnet som tilbehør f.eks til røget kød og røget fisk.