Print denne opskrift
Opskriftnavn:Svinekoteletter med salvie
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 kg bagekartofler i tern
150 g bacon i tern
2 spsk. olivenolie
------
4 svinekoteletter
------
12 salvieblade
6 fed hvidløg
4 skiver skinke
50 g smør
4 tørrede abrikoser
------
Olie

Fremgangsmåde:1. Læg kartoffelternene i et ildfast fad.
2. Bland dem med bacontern og dryp med olie.
3. Steg kartoflerne til de er sprøde og bløde, ca. 45 min.
4. Skær en lomme i koteletterne.
5. Blend salvie, hvidløg, skinke, smør og abrikoser.
6. Fordel fyldet i koteletlommerne.
7. Brun kødet i 5 min. på hver side. Mindre hvis det er tynde koteletter.
8. Når kartoflerne er sprøde og færdige lægges koteletterne ovenpå og steger færdige på 10 min.