Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kylling med nye kartofler og asparges
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 lille kylling
1 lille løg
1 kvist timian
5 peberkorn
1 tsk. salt
------
800 g nye kartofler
------
4 små forårsløg i 4 cm lange stykker
12 grønneasparges
------
50 g smør i tern
Fremgangsmåde:1. Skyl og rens kyllingen.
2. Kog den i vand med løg i både, timian, peberkorn og salt.
3. Når den er kogt ca. 40 min. tages den op og deles i 8 stykker.
4. Kartoflerne koges med lidt bid.
5. Suppen koges ind til halv mængde.
6. Kyllingestykker, kartofler, forårsløg og asparges tilsættes og det hele koger 3 min.
7. Tilsæt koldt smør i små klumper.

Server retten evt. med lidt brød.