Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kylling "Sechuan"
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:500 g kyllingfilet i strimler
------
2 spsk olie
------
1 tsk. korianderfrø
1 tsk. spidskommen
------
3 røde chili i ringe uden frøkærner
4 fed finthakket hvidløg
3 cm skrællet, finthakket ingefær
6 stængler bladselleri
2 løg i tynde både
2 gulerødder i tynde skrå skiver
------
½ dl soya
2 spsk riseddike
1 spsk sukker
2 tsk majsstivelse
Salt
evt. vand
------
2 dl peanuts
Fremgangsmåde:1. Stød koriander og spidskommen i en morter.
2. Varm olien op i en wok og steg kyllingen 2 min.
3. Tag kyllingen op.
4. Brun grønsager og krydderier.
5. Tilsæt kyllingen igen.
6. Bland soya, riseddike, sukker og majsstivelse.
7. Hæld blandingen over i gryden og steg retten færdig på ca. 5 min.  

Server med løse ris og peanuts.