Print denne opskrift
Opskriftnavn:Krustader med rejer og fiskeboller
Personer / antal:50 stk.
Ingredienser:125 g mel
1 dl koldt vand
1 dl hvidtøl
½ tsk. sukker
½ tsk. salt
1 æg
------
1½ pk. palmin
Fremgangsmåde:1. Alt røres sammen med en håndmikser.
2. Passer dejen gennem en sigte og lad den stå til næste dag. For at undgå luftbobler.
3. Varm palminen op til ca. 180 grader. Lad krustadejernet stå i.
4. Tør jernet med en fugtig karklud i bunden.
5. Dyp jernet i dejen, det må ikke løbe over kanten.
6. Krustaderne koges til de er gyldne.
7. Tages forsigtigt af med en gaffel.
8. Pakkes i lufttæt dåse.
9. Varmes med bunden i vejret i en ovn ved 200 grader.

Serveres med fyld evt. en stuvning af fiskeboller og rejer.