Print denne opskrift
Opskriftnavn:Rødbedesalat med Quinoa
Billede:
Ingredienser:600 g rødbeder
------
2 dl Quinoa
4 dl vand
1 tsk. salt
------
100 g valnødder
10 strimlede, tørrede abrikoser
Feldsalat

Dressing:
3 spsk olivenolie
2 håndfulde hakket bredbladet persille
Salt og peber
Fremgangsmåde:1. Rødbederne skrubbes grundigt.
2. Bages i ovnen ca. 1 time ved 200 grader. Stik i dem de skal være bløde.
3. Hæld koldt vand på rødbederne og gnub skindet af.
4. Skær dem i grove stykker.
5. Pisk dressingen sammen og hæld den over de lune rødbeder.
6. Rist Quinoa på en pande, hæld vandet på og lad det koge 10 min.
7. Bland alt sammen.


Rødbedesalaten kan serveres både lun og kold.