Print denne opskrift
Opskriftnavn:Birkeskage med citronsirup
Billede:
Ingredienser:350 g sukker
6 æg
------
2 citroner
------
1 dl mælk
1 dl blå birkes
------
250 g smør
------
350 g hvedemel
1 spsk. bagepulver


Citron-honningsirup:

Kog saften af 4 citroner med 200 g honning 5 min.

Fremgangsmåde:1. Pisk æg og sukker til æggesnaps.
2. Rør saften af en citron og skallen af to citroner i æggesnapsen.
3. Rør birkes og mælken i.
4. Tilsæt smeltet smør.
5. Sigt mel og bagepulver ned i dejen og vend med en fadskraber.
5. Hæld dejen i smurt form (18 cm. i diameter)
6. Bag den i ovnen ved 175 grader ca. 45 minutter.
7. Lad kagen afkøle på en bagerist.
8. Prik kagen med en gaffel og hæld citron-honningsirup over.