Print denne opskrift
Opskriftnavn:Cremet, hvid suppe
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 blomkål, i små stykker
2 skrællede persillerødder i tynde skiver
1 porre
------
1½ liter lys grøntsagsbouillon
1 stort æble
½ dl piskefløde
Saften af en usprøjtet citron
Havsalt og knust peber
------
20 g smør
2 æggeblommer

Tilbehør:
4 stykker ristet brød
------
1 bundt kruspersille, skyllet og finthakket
Fintrevet skal fra citronen
1 finthakket fed hvidløg
Fremgangsmåde:1. Skær grøntsagerne ud, rens og skyl dem i koldt vand.
2. Kog derefter alle ingredienser møre i bouillon i 10 minutter.
3. Tilsæt derefter piskefløde og saft fra citronen.
4. Smag til med salt og peber.

Lige før servering varmes suppen op og blendes med smør og æggeblommer.

Server med ristet brød og