Print denne opskrift
Opskriftnavn:Grøn salat med friske figner
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 bakke blandet babysalat
1 bakke frisk spinat
6 friske figner
------
Mandler
------
2 spsk. Tamari Soyasauce
1½ spsk. Honning
------
Saltede græskarkærner
Fetaost

Dressing:
1 dl ahornsirup
2 spsk. lys balsamico
Saften af en citron
Lidt fintrevet citronskal
Salt, peber





Fremgangsmåde:1. Skyl salaten grundigt.
2. Skyl fignerne grundigt og skær dem i skiver.
3. Bland dressingen sammen og smag den til.
4. Bland fignerne og dressingen og lad det stå min. 2 timer.
5. Rist mandlerne på en tør pande.
6. Tilsæt 2 spsk. Tamari Soyasauce og 1½ spsk. Honning.
7. Bred mandlerne ud på et stykke bagepapir og lad dem blive kolde.
8. Fordel salaten på et stort fad.
9. Dressingen og lidt af figenmarinaden hældes over salaten.
10. Fordel fignerne, græskarkærner og ost over salaten.