Print denne opskrift
Opskriftnavn:Lagkage med creme og brombær
Personer / antal:8 stk.
Billede:
Ingredienser:1 pakke lagkagebunde
1 pose optøede brombær
1 spsk ahornsirup
1 spsk cognac
Saft fra ½ appelsin
------
2 dl creme fraiche 38%
2 dl piskefløde
------
2 tsk vaniljesukker


Ingredienser, drys:
2 spsk høvlet mørk chokolade
lidt Irmas udvalgte vaniljesukker
lidt kanel
Fremgangsmåde:1. Hæld de frosne bær i en gryde, lad dem stå i 10 min. til de safter, og kog dem 2 min.
2. Lad bærerne køle af.
3. Blend bær, sirup, cognac og appelsinsaft.
4. Læg én af de tre bunde på en tallerken, og fordel 1/3 pure over hele bunden.
5. Læg en ny bund på og gentag.
6. Læg nu den sidste bund på.

7. Kom cremefraiche og fløde i en skål, og pisk til skum. 8. Smag til med vaniljesukker.
9. Cremen bredes uf på toppen af kagen.
10. Drys chokoladestykker på.