Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kyllingelasange
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:400 g lasangeplader
------
Grønsagssovsen:
2 spsk. olie
250 g champignon i skiver
1 fed hakket hvidløg
2 porrer i ringe
2 gulerødder i tynde skiver
------
1 ds. flåede tomater
1 tsk. oregano
Salt og peber
Reven muskatnød
------
500 g kogt kyllingekød

Bechamelsovs:
40 g smør
40 g mel
½ l mælk
Salt og peber
------
50 g revet ost

Fremgangsmåde:Grønsagssovsen:
1. Svits grønsagerne i olien.
2. Tilsæt tomater og smag til med krydderierne.
Bechamelsovsen:
3. Smelt smørret og tilsæt mel.
4. Tilsæt mælken lidt af gangen medens du pisker.
5. Smag til med salt og peber.
6. Læg lasangepladerne lagvis med grønsagssovsen, kyllingen og Becamelsovsen.
7. Sæt i ovnen ca. 45 min. ved 200 grader.