Print denne opskrift
Opskriftnavn:Hvidløgs svampesuppe
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:1 kg blandede svampe
------
2 hele hvidløg
olivenolie
------
3 store løg
1/4 selleri
smør
------
2 l bouillon
2 kviste timian
1 laurbærblad
------
2 dl piskefløde
2 dl hvidvin

Lidt svampe skåret i kvarte.
Brøndkarse.

Fremgangsmåde:1. Skær hvidløgene midt over og pensl med olie.
2. Sæt dem i ovnen 30 min. ved 175 grader.
3. Rens og findel løg og selleri.
4. Svits dem i smør, de må ikke blive brune.
5. Tilsæt svampene og lad dem lige miste væden.
6. Tilsæt bouillon, laurbærblad og timian og lad det koge 35 min.
7. Lidt kvarte svampe ristes til pynt.
8. Pil det bløde kød ud af hvidløgene tilsættes i suppen.
9. Blend suppen og kog den op med hvidvin og piskefløde.

Server med godt brød og brøndkarse.