Print denne opskrift
Opskriftnavn:Babyleaves med jordskokker og æbler
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:250 g jordskokker
------
2 udkernede æbler i tynde både.
2 spsk citronsaft
------
2 - 3 spsk syltet, finthakket ingefær
1 fed knust hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk lys balsamico
1 tsk honning
Salt og peber
------
1 fintsnittet rødløg
1 bakke babyleaves
25 g salte mandler
Salte mandler:
Smut mandlerne og bland med olivenolie og flagesalt.
Bag dem gyldne i ovnen ved 225 grader og bag dem gyldne.
Fremgangsmåde:1. Skrub jordskokkerne omhyggeligt og dup dem tørre.
2. Snit jordskokkerne i meget tynde skiver og bland dem med æble og citronsaft.
3. Rør ingefær, hvidløg, olivenolie, balsamico samt honning med salt og peber.
4. Vend denne blanding med jordskokker og æble, samt rødløg, babyleaves og salte mandler.

Server salaten sammen med 300 g røget mørbrad i tynde skiver