Print denne opskrift
Opskriftnavn:Vagtelæg i cocotte
Personer / antal:10 personer
Billede:
Ingredienser:25 g smør
1 finthakket løg
1 fed hakket hvidløg
------
250 g grofthakkede markchampignoner
200 g skyllede babyspinatblade
2 tsk friske timianblade
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
------
10 skiver mellemlagret ost
------  
10 vagtelæg
Fremgangsmåde:1. Svits løgene i smørret.
2. Tilsæt svampene og svits til svampene er gyldne.
3. Vend spinat, timian, salt og peber i.
4. Steg det hele et min. og smag til.
5. Fordel svampeblandingen i 10 smurte ovnfaste skåle.
6. Stik osteskiverne ud med et glas så de passer til skålene.
7. Stik et hul i midten af hver osteskive med en diameter på ca. 3 cm.
8. Læg osten på svampeblandingen.
9. Slå et vagtelæg ud i hvert hul.
10.Sæt skålene i ovnen ved 175 grader i ca. 15. min.

NB! Retten er færdig når æggene er kogt