Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kulsvierens oksespand
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:250 g bacon i tern
------
1 kg oksekød i tern
------
2 hakkede løg
2 groftrevne madæbler
250 g gulerødder i skiver
1 stor ds. konc. tomatpuré
1 spsk. paprika
½ l bouillon (vand med terning)
------
2 røde peberfrugt i ringe
250 g champignon i kvarte


Tilbehør:
Kartoffelmos

Inspiration fra Flådens friske fyre!
Kan evt. tilsættes revet ost!
Men de hele æg med skal tilrådes ikke!
Fremgangsmåde:1. Brun bacon i en gryde.
2. Brun kødet.
3. Tilsæt løg, æbler, gulerødder, tomatpuré, paprika og bouillon.
4. Lad retten koge 1 time.
5. Tilsæt peberfrugt og champignon.
6. Kog til kødet er mørt ca. ½ time mere.
7. Smag til med salt og peber.

Serveres med kartoffelmos og evt. en lille dusk karse på toppen.