Print denne opskrift
Opskriftnavn:Perlespelt med ost og stegte tomater
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:2½ dl perlespelt
------
500 g daddeltomater
1 spsk. sukker
1 spsk. salt
3 spsk. olivenolie
------
250 g grønne, frosne bønner
2½ dl fetaost i tern
½ dl store rosiner
4 spsk. klippet purløg
3 spsk. hakket basilikum
2 spsk. hvid balsamico
1 dl olivenolie
Fremgangsmåde:1. Skyl perlespelten og kog den 20 min.
2. Køl den af.
3. Læg halve tomater i et ildfast fad.
4. Drys med sukker og salt og dryp olien på.
5. Bag tomaterne i ovnen ved 150 grader 1½ time.
6. Tø bønnerne op.
7. Bland den kolde spelt med stegte tomater, grønne bønner, osten, rosiner, krydderurter, balsamico og olie.
8. Smag salaten til med salt og peber.