Print denne opskrift
Opskriftnavn:Rabarbertrifli med hvid chokolade
Personer / antal:6 personer
Billede:
Ingredienser:500 g rabarber snittes fint
300 g sukker
1 vaniljestang

Kagecreme:
50 g sukker
Korn fra en vaniljestang
25 g maizena
3 æggeblommer
------
2½ dl piskefløde
------
½ pose makroner
½ l piskefløde
½ dl portvin
50 g hvid chokolade
Fremgangsmåde:1. Rabarberne trækker med sukker og vaniljestang en time.
2. Det hele gives et opkog og køles af.
3. Pisk sukker, vaniljekorn, maizena og æggeblommer sammen i en skål.
4. Varm den kvarte fløde op i en gryde.
5. Hæld den varme fløde i æggeblandingen.
6. Varm det hele op i gryden igen,

  NB! det må ikke koge.

7. Pisk den halve liter fløde og bland den med den kolde creme.
8. Læg kompot, creme og makroner skiftevis i en glasskål eller portionsglas.
9. Pynt med høvlet hvid chokolade.