Print denne opskrift
Opskriftnavn:Focaccia med rødbede
Ingredienser:15 g gær
3 dl vand
------
½ tsk. salt
1 spsk. honning
ca. 200 g rugmel
ca. 450 g mel
------
Olie til pensling
Salt og rosmarin

Rødbedemos og skiver af rødbeder:
500 g rødbeder
Fremgangsmåde:1. Rør gæren ud med lillefingervarmt vand.
2. Tilsæt resten sammen med rødbedemosen.

NB! det er ikke sikkert du skal bruge alt melet.

3. Sæt dejen i køleskabet til næste dag.
4. Læg dejen i en lille bradpande på ca 2o gange 30 cm.
5. Tryk rødbedeskiverne ned i dejen, pensl med olie og drys rosmarin på.
7. Sæt brødet i kold ovn og bag dem ca. 45 min. ved 200 grader.

NB! Inden du laver dejen skal du lave rødbedemos

1. Kog røbederne med skrællen på.
2. De skal koge ca. 1 time til de er mører.
3. Skær enderne af og "smut" skallen af.
4. Skær halvdelen af rødbederne i tykke skiver og gem dem.
5. Blend resten i en food processor.