Print denne opskrift
Opskriftnavn:Vildtraugot
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:100 g bacon i tern
------
600 g dyrebov i tern
------
250 g markchampignoner i kvarte
------
2½ spsk hvedemel
------
4 gulerødder i skiver
250 g løg i både
1 spsk friske timianblade
2 dl fløde
3 dl vand
------
2 spsk ribsgelé
2½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Fremgangsmåde:1. Brun bacontern i en stegegryde.
2. Tilsæt kødet og brun det på alle sider.
3. Tilsæt champignonerne og steg dem med et kort øjeblik. 4. Drys mel over retten og rør rundt.
5. Tilsæt gulerødder, løg, timian, fløde og vand.
6. Lad retten koge ved svag varme og under låg til kødet er mørt - rør af og til.
7. Tilsæt ribsgelé, salt og peber og smag til.

Server med kartofler og géle.