Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Gulerodssuppe med appelsin og koriander
Personer / antal:
8 personer
Billede:
Ingredienser:
800 g gulerødder
3 løg
1/2 finthakket rød chili
1 spsk finthakket ingefær
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 l vand med terning
------
2 dl priskpresset appelsinsaft
1 ds. kokosmælk
Pynt:
1 bundt friske koriander
1 lille håndfuld mandler
Fremgangsmåde:
1. Skræl gulerødderne og skær dem ud i mindre stykker.
2. Pil løg og hvidløg og hak det.
3. Skræl ingefær og hak det og chilien.
4. Svits alle grøntsager et par minutter i olien.
5. Tilsæt boullion, lidt salt og peber og lad suppen koge 30 min.
6. Blend suppen, tilsæt kokosmælk og priskpresset appelsinsaft og varm igennem.
Pynt:
1. Skyl og tør koriander og hak det fint.
2. Rist mandler på en varm pande, afkøl, hak dem og bland sammen med koriander.
Server suppen med godt brød.