Print denne opskrift
Opskriftnavn:Frikadeller med chili, lime og karry
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g hakket svinekød
1 tsk salt
2 løg
1 chili
------
1 spsk. olie
------
1 ds. kokosmælk
1 spsk. karrypasta, eller 2 spsk tørret karry
2 lime
Salt og peber
Fremgangsmåde:1. Rør kødet med salt, 1 finthakket løg, finthakket chili og 1 dl vand.
2. Form kødet til små frikadeller.
3. Varm olien på en pande ved god varme.
4. Brun dellerne, skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 5 minutter.
5. Tag dellerne af panden.
6. Kom 1 løg i tynde både, karry og kokosmælken på panden.
7. Lad det simre i ca. 5 minutter.
8. Læg de små deller tilbage i saucen, smag til med salt, peber og limesaft.

Server med spidskål med chili og løse ris.