Print denne opskrift
Opskriftnavn:Torsk bagt med vintergrønt
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:800 g torskefilet med skind
Olivenolie
Salt
------
De yderste blade af 15 rosenkål
50 g ribbet grønkål (blade uden stængler)
1 skive rodselleri
1 lille fennikel
1 porrer
50 g hasselnødder
------
1 dl piskefløde
2 dl vand
1 tsk salt
1 skive citronskal
------
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde:1. Skyl og tør fisken.
2. Del den i fire stykker.
3. Læg hvert stykke fisk med skindet opad på et stykke oliesmurt bagepapir.
4. Drys med salt og lad det trække 1 time i køleskabet.
5. Pak fiskestykkerne ind og sæt dem i en 250 grader varm ovn ca. 30 min.
6. Fisken er færdig når den deler sig i flager og er hvid i kødet.
7. Skyl grønsagerne og snit dem fint, hak nødderne groft.
8. Kog vand, piskefløde, salt og citronskal sammen.
9. Tilsæt grønsagerne og lad dem koge 5 min.
10. Varm grønsager og nødder i sovsen lige før serveringen.
11. Pak fisken ud, træk skindet af og anret med grønsagerne over.

Server med små kartofler.