Print denne opskrift
Opskriftnavn:Chokoladeroulade med makroner
Ingredienser:3 æg
1 æggehvide
135 g sukker
------
60 g kartoffelmel
3 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver

Fyld:
3 dl piskefløde
15 makroner

Fremgangsmåde:1. Pisk æg, æggehvide og sukker luftigt.
2. Sigt kartoffelmel, kakao og bagepulver i æggemassen.
3. Vend det hele forsigtigt sammen med en dejskraber.
4. Fordel dejen på et stykke bagepapir på 40 x 30 cm.
5. Bag ved 225 grader i ca. 5-7 min.
6. Vend den bagte roulade ud på sukkerstrøet papir.
7. Træk bagepapiret af.
8. Rul sammen med bagepapir til den skal serveres.
9. Pisk fløden til skum og vend de knuste makronerne i.
10. Spred fyldet ud på den kolde bund og rul sammen.

Pynt med drys af flormelis og nødder.