Print denne opskrift
Opskriftnavn:Dhal Indisk linseret
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:2 hakkede løg
4 fed hakket hvidløg
2 spsk. revet ingefær
3 spsk. olie
------
3 dl røde linser
2 spsk. knust spidskommen
2 dåse hakkede tomater
1 l grøntsagsbouillon
200 g babyspinat
salt

Mangosalat:
saft af 2 limefrugt
1 spsk. sukker
1 rød chilipeber, hakket  
2 mango i terninger
1 bundt koriander

Tilbehør:
Naanbrød

Fremgangsmåde:1. Svits løg, hvidløg og ingefær i lidt olie i en gryde. 2. Skyl linserne, og kom dem i gryden.
3. Tilsæt spidskommen og tomater, og lad dhalen simre med bouillon under låg i 30 minutter.
4. Tilsæt spinaten i, og giv det et opkog.
5. Smag til med salt.

Mangosalat:
1. Rør limesaft, sukker og hakket chili sammen.
2. Vend mango og koriander i.
3. Server Dhalen med mangosalat og lune naanbrød.