Print denne opskrift
Opskriftnavn:Risnudel/rejesalat med jordnøddedressing
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:100 g risnudler
------
200 g frosne grønlandske rejer
------
2 modne mango
------
1 bundt forårsløg
250 g sukkerærter
------
Lidt ristede sesamfrø
------
4 hårdkogte æg

Jordnøddedressing:

3 spsk. jordnøddesmør
1 limefrugt, saften
3 spsk. vand
1 fed hvidløg, knust
3 cm frisk, revet ingefær
Salt og peber

Fremgangsmåde:1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
2. Lad rejerne tø op.
3. Skær mangoerne fri af skallen og i små tern.
4. Snit forårsløget i tynde ringe.
5. Giv sukkerærterne et hurtigt opkog.
6. Bland alt til dressingen sammen og smag den til.
7. Bland de kolde nudler og dressingen sammen.
8. Anret det hele på et stort fad og server brød til.

NB! Kan pyntes i kanten med små friske spinatblade.