Print denne opskrift
Opskriftnavn:Blåmuslinger med pasta
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:500 g blåmuslinger
------
3 spsk olie
------
1 fed hvidløg
1 hakket løg
------
1 dl hvidvin
Saften af en citron
2 kviste timian
2 blade salvie
------
250 g kogt båndpasta
------
125 g Mascapone
½ bdt. hakket persille
Fremgangsmåde:1. Skrub muslingerne med en ren rengøringssvamp.
2. Skyl dem i koldt vand.

3. NB! Smid de muslinger ud, der ikke lukker sig ved et let bank mod bordet.

4. Svits løg og hvidløg i olien.
5. Tilsæt hvidvin, citronsaft, timian og salvie.
6. Lad det koge 2 min. med låg.
7. Tilsæt muslingerne ryst gryden ind imellem.

NB! Smid de muslinger ud der ikke har åbnet sig.

8. Den kogte pasta tilsættes sammen med marscaponen.
9. Læg låg på og lad retten trække 2 min. så osten kan smelte.
10. Smag til med salt og peber.

Server med det samme drysset med persille.