Print denne opskrift
Opskriftnavn:Rejechili tærte
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:Dejen:
100 g koldt smør
175 g hvedemel
------
½ tsk groft salt
1½ spsk vand

Fyld:
1 frisk chilipeber
------
3 æg
1½ dl piskefløde
------
5 forårsløg i tynde ringe
1 fed hvidløg
100 g revet ost
200 g rejer

Fremgangsmåde:Dejen:
1. Smuldr smørret i melet.
2. Tilsæt salt og vand og ælt sammen.
3. Stil den tildækket i køleskabet i 30 min.
4. Tryk dejen ud i en smurt tærteform.
5. Prik bunden med en gaffel.
6. Forbag den midt i ovnen 15 min. ved 200 grader.

Fyld:
1. Flæk chilipeberen på langs og fjern kernerne.
2. Hak chilipeberen.
3. Pisk æg og fløde sammen.
4. Bland hakket chili og de øvrige ingredienser i.
5. Fordel fyldet i den forbagte bund.
6. Bag tærten færdig ca. 30 min. ved 200 grader.

Server tærten varm eller lun med en grøn salat.