Print denne opskrift
Opskriftnavn:Babyspinat med tomater, proscitto og parmasanost
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 bakke babyspinat
------
8 blommetomater
12 skiver proscittoskinke
1½ dl parmasan i flager
------
Dressing:
2 spsk olivenolie
1 spsk citronsaft
2 tsk brun farin
½ dl frisk hakket basilikum
Salt og peber

Fremgangsmåde:1. Skyl spinaten og dub den tør.
2. Skær tomaterne i halve og drys med olie, salt og peber.
3. Bag skinke og tomater i ovnen ca. 25 min. ved 180 grader.
4. Anret spinaten på et fladt fad.
5. Bland alt til dressingen sammen.
6. Hæld dressingen over salaten og bland det sammen.
7. Pynt med tomaterne, skinken og flager af parmasan.

NB! lad evt. tomaterne stå lidt længere i ovnen, men så skal temperaturen ned på 100 grader!