Print denne opskrift
Opskriftnavn:Laks med topping
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:ca. 500 g laksefiletter i 4 stykker
1 tsk. salt
------
2 spsk. olie
50 g grofthakkede mandler
------
Saft og skal af en citron
------
1 tsk. sukker
------
2 spsk. rasp
1 dl hakket basilikum
30 g smør
Fremgangsmåde:1. Skyl og tør fisken.
2. Læg fisken i et ildfast fad med skindet nederst.
3. Krydr med salt.
4. Rist mandlerne på en pande i olien.
5. Tilsæt citronsaft og skal.
6. Tag panden af og tilsæt sukker.
7. Bland rasp, basilikum og smør sammen.
8. Tilsæt pandens indhold og rør det sammen.
9. Fordel blandingen over fisken.
10. Bag fisken i ovnen ved 200 grader ca. 20 min.

Server med kartofler evt. saltbagte kartofler med rødløg og salat.