Print denne opskrift
Opskriftnavn:Kylling i paprikasovs
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:1 stor kylling
------
1 tsk groft salt
2 tsk delikatessepaprika
------
50 g smør
------
1 hakket stort chalotteløg (ca. 50 g)
1 fed knust hvidløg
------
2½ dl hønsebouillon
------
2 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
1 spsk hvedemel

Pynt:
Hakket frisk persille

Fremgangsmåde:1. Del kyllingen i 8 dele.
2. Gnid dem med salt og paprika.
3. Brun dem i smørret.
4. Tag dem op af gryden.
5. Svits løg og hvidløg i gryden.
6. Læg kyllingerne tilbage i gryden.
7. Tilsæt bouillon og steg kyllingerne,til de er møre, ca. ½ time.
8. Tag kyllingestykkerne op.
9. Rør creme fraiche og mel sammen.
10.Jævn skyen med blandingen.
11.Kog sovsen 5 min. og smag til.
12.Hæld den over kyllingestykkerne og pynt med hakket persille.

Server med løse ris eller et godt stykke brød.