Print denne opskrift
Opskriftnavn:Pølsehorn
Personer / antal:2 personer, 8 stk.
Billede:
Ingredienser:25 g gær
2 dl lunkent vand
------
1 tsk. salt
3 spsk. olie
------
1 dl groft mel
cirka 5 dl hvedemel

2 kyllingepølser skåret i 4 stykker hver

Til læreren:
Lad eleverne lave en portion gærdej sammen to og to.
NB! Du kan evt. selv lave dejen dagen før med halv mængde gær. Lad dejen hæve i køleskabet.
Eleverne elsker at ælte dej, men det giver meget opvask.
Men hvis I har tid, så kan eleverne jo godt lide at vaske op.

Fremgangsmåde:1. Vask hænder.
2. Gæren udrøres i lunkent vand.
3. Resten blandes i, det er ikke sikkert du skal bruge alt melet.
4. Formes til brød med en pølse inden i.
5. Sættes i kold ovn og bages ca. 30 min. ved 200 grader.