Print denne opskrift
Opskriftnavn:Poussiner med honning
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:2 poussiner
25 g smør
------
1 spsk flydende honning
1 spsk dijonsennep
------
2 dl æblemost eller æblejuice
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
------
1 spsk flydende honning
1 spsk dijonsennep
1 spsk olie
1 spsk vand
1 tsk groft salt
------
1 spsk lys saucejævner
¼ tsk groft salt



Fremgangsmåde:1. Rens og del poussinerne i halve.
2. Brun poussinerne på en pande.
3. Læg dem i en bradepande
4. Bland honning og sennep og smør det på skindet.
5. Hæld æblemost i bradepanden og drys kødet med salt og peber.
6. Stil bradepanden på en plade med bagepapir.
7. Steg kødet ca. 25 min. ved 225 grader.
8. Bring æblemostskyen i kog i en lille gryde.
9. Jævn skyen og smag den til.

Server med små ovnstegte kartofler og grønt f. eks. ærter.