Print denne opskrift
Opskriftnavn:Honninghjerter
Personer / antal:12 stk.
Ingredienser:125 g smør
150 g honning
150 g brun farin
------
1 tsk. kanel
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt nellike
------
2 æg
------
600 g mel
1 tsk. bagepulver
------
200 g mørk chokolade
evt. små glansbilleder

Til læreren:
Lav selv dejen dagen før og sæt den i køleskabet.
Fremgangsmåde:1. Smelt smør, honning og farin i en gryde.
2. Hæld blandingen op i en skål og rør krydderierne i.
3. Lad blandingen blive kold.
4. Tilsæt æggene.
5. Rør 500 g mel blandet med bagepulver i dejen.
6. Tilsæt lidt mere mel indtil dejen er blød og smidig.
7. Sæt dejen i køleskab til næste dag.
8. Rul dejen ud ca. 8 m.m. tyk.
NB! brug evt. to træ-rører-pinde, (du kan få dem hos farvehandleren) lagt ovenpå hinanden for at få den rette tykkelse.
9. Tryk dejen ud i hjertefacon.
10. Bag hjerterne ca. 10 min. ved 190 grader.

Overtræk de kolde hjerter med chokolade og pynt evt. med glansbilleder.