Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Vildtret med krondyrskank
Personer / antal:
4 personer
Billede:
Ingredienser:
2 kg ossobuco af krondyr
3 spsk. mel
Salt
Peber
3 spsk. olie
------
3 gulerødder
2 stilke bladselleri
1 porre
1 rødløg
2 fed hvidløg
------
4 dl rødvin
2 spsk. soltørrede tomater i strimler
1 spsk. finthakket rosmarin
½ spsk. timianblade
3 dl vildtfond
salt og peber
Drys:
1 bundt hakket bredbladet persille
2 knust fed hvidløg
1 dl ristede pinjekerner
Disse tre ting blandes og drysses over retten.
Fremgangsmåde:
1. Rens alle grøntsagerne og snit dem i fine små tern.
2. Vend kødet i mel blandet med salt og peber.
3. Brun stykkerne på alle sider i olie i en stegegryde.
4. Tag kødet op og svits grøntsagerne i gryden.
5. Tilsæt vinen, kødet, tomaterne, krydderierne og fonden.
6. Lad retten koge for lavt blus til det er mørt.
7. Det kan tage ca. 2½ time eller længere.
8. Smag til med salt og peber.
Server med drysset og ovnkartofler f. eks. ovnkartofler med rodfrugter.