Print denne opskrift
Opskriftnavn:Citronfromage med lakridsskum
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:4 blade husblas
------
3 pasteuriserede æg
100 g sukker
------
1 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
½ dl friskpresset citronsaft
------
2 dl Piskefløde
------
1 dl piskefløde
1 tsk. lakridspulver


Fremgangsmåde:1. Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min.
2. Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
3. Smelt husblassen i en skål i vandbad.
4. Bland husblassen med citronskal og -saft og rør den i
æggesnapsen.
5. Pisk fløden til skum og vend det i den letstivnede
æggeblanding.
6. Hæld citronfromagen i portionsglas og stil dem koldt i
mindste 2 timer.

Pynt med flødeskum smagt til med lakrids.