Print denne opskrift
Opskriftnavn:Torsk i nudelsvøb
Personer / antal:4 personer
Billede:
Ingredienser:800 g torskefilet
100 g fintblendede mandler
------
8 stk. risnudler udblødes som der står på pakken
------
2 Lime
Salt
Lidt olie

Grøn karry-wok:

2 spsk karry
Lidt olie
------
1 blomkål i små buketter
1 peberfrugt, i strimler
2 gulerødder i skiver
4 forårsløg, skåret skråt
2 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
------
2 dl æblemost
Salt og peber

Fremgangsmåde:1. Torsken rulles i mandlerne.
2. Nudler udblødes se på pakken.
3. Kom limesaft på og drys med salt.
4. Pak torskestykkerne ind i risnudelstykkerne.
5. Dryp olie på og drys med resten af mandlerne.
6. Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.

Grøn karry-wok:
1. Rist karryen i olien.
2. Svits grøntsagerne, til de kun lige har taget farve.
3. Tilsæt æblemost og salt.
4. Lad det koge det skal stadig have lidt bid.

Server evt. med en salat f. eks. kålsalat.