Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Crostini med carpaccio
Personer / antal:
8 stk.
Billede:
Ingredienser:
8 tynde skiver flutes
Olivenolie
------
Hvidløg
Salsa verde:
1 fed hvidløg
2 ansjosfiletter i olie
1½ spsk hakket persille
1½ spsk hakket mynte
1½ spsk hakket basilikum
1 spsk kapers
3/4 dl olivenolie
1 spsk. citronsaft
Salt og peber
------
250 g oksefilet
------
100 g rucola
Salt og peber
Parmasanflager
Fremgangsmåde:
Alt til salsaen blendes og smages til med salt og peber
1. Pensl brødskiverne med olie på den ene side.
2. Rist dem i en ovn ved 200 grader ca. 10 min.
3. Gnid brødskiverne med hvidløg.
4. Smør brødet med salsa verde.
5. Læg lidt rucola på brødet og top med kødet.
6. Pynt med parmasanskiver og lidt salsa verde.