Print denne opskrift
Opskriftnavn:
Crostini med gedeost og rød peberfrugt
Personer / antal:
8 stk.
Billede:
Ingredienser:
8 tynde skiver flutes
Olivenolie
------
Hvidløg
------
1 røde peberfrugt
------
Kapersdressing:
1 spsk. kapers
1½ spsk. olivenolie
½ tsk. balsamico
evt. salt
Peber
------
Pesto:
1 fed hvidløg
25 g pinjekærner
2 spsk parmasanost
25 g basilikumblade
½ dl olie
salt og peber
------
8 skiver gedeost
Fremgangsmåde:
1. Pensl brødskiverne med olie på den ene side.
2. Rist dem i en ovn ved 200 grader ca. 10 min.
3. Gnid brødskiverne med hvidløg.
4. Bag peberfrugten i ovnen ved 240 grader 20 min.
5. Læg den i en pose og lad den køle af 10 min.
6. Fjern skindet og frøene.
7. Skær den i tynde skiver
Kapersdressingen:
1. Hak kapers og smag til med olie, eddike og peber.
Pesto:
1. Alt til pestoen blendes.
Smør pesto på brødet, læg ost på og steg brødene i ovnen til osten er gylden.
Pynt med peberfrugt og kapersdressing.