Print denne opskrift
Opskriftnavn:Crostini med pærer, pecorino og ærtepuré
Personer / antal:8 stk.
Billede:
Ingredienser:8 tynde skiver flutes
Olivenolie
------
Hvidløg
------
Ærtepuré:
100 g friske bælgede ærter
Frisk revet muskatnød, salt og peber
------
1 moden pærer
Lidt balcamico
75 g mild pecorino
Salt og peber
Fremgangsmåde:1. Pensl brødskiverne med olie på begge sider.
2. Rist dem i en ovn ved 200 grader ca. 10 min.
3. Gnid brødskiverne med hvidløg.
4. Giv ærterne et opkog 3 min.
5. Skyl dem med koldt vand.
6. Blend ærterne med lidt olie
7. Smag til med muskatnød, salt og peber.
8. Skær pæreren i fine tern og dryp med lidt balcamico.
9. Skær osten i tern.
10.Bland pærer og ost
11.Læg et lag ærtepuré på brødet og top med pære - oste blandingen.