Print denne opskrift
Opskriftnavn:Crostini med hvid bønnepuré
Personer / antal:8 stk.
Ingredienser:8 tynde skiver flutes
Olivenolie
------
Hvidløg
------
Sort oliventapenade:
100 g sorte oliven
1 fed hvidløg
1 spsk. kapers

Bønnepuré:
1 spsk olivenolie
------
2 fed hvidløg
-----
100 g cannellini bønner fra dåse
1 tsk. frisk hakket rosmarin
1 rød finthakker chili
Salt og peber
------
Hakket persille
8 tynde ringe frisk chili
Fremgangsmåde:1. Pensl brødskiverne med olie på begge sider.
2. Rist dem i en ovn ved 200 grader ca. 10 min.
3. Alt til tapenaden blendes og smages til.
:Bønnepuré
1. Svits hvidløg i olien.
2. Tilsæt mosede bønnerne uden væde.
3. Tilsæt rosmarin og chili.
4. Smag til med salt og peber.

Smør et lag tapenade på brødene, top med en hvide bønnepuré og pynt med en ring chili og persille.