Print denne opskrift
Opskriftnavn:Gærsnegle med frugt
Personer / antal:20 stk.
Ingredienser:25 g gær
1 dl lunkent vand
------
2½ dl mælk
------
½ tsk. salt
3 spsk. olie
------
150 g havregryn
1 dl grahamsmel
cirka 3 dl hvedemel

Fyld:
1 lille æble
125 g tørrede dadler
50 g kokosmel
3/4 dl vand

Til læreren:
NB! Du kan evt. lave dejen dagen før med halv mængde gær. Lad dejen hæve i køleskabet.


Fremgangsmåde:1. Vask hænder.
2. Gæren udrøres i lunkent vand.
3. Tilsæt mælken.
4. Resten blandes i, det er ikke sikkert du skal bruge alt melet.
5. Sæt dejen til hævning.
6. Tilbered fyldet:
a. Riv et lille æble
b. Blend dadlerne
c. Æble, dadler, kokosmel og vand koges og køles af.
7. Rul dejen ud og smør det kolde fyld på.
8. Rul dejen sammen til en pølse og skær den ud i 20 skiver.
9. Sættes i kold ovn og bages ca. 30 min. ved 200 grader.