Print denne opskrift
Opskriftnavn:Fiskepinde med bulgur
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:Bearnaisedressing:
1 æggeblomme (ca. 1 spsk)
1 tsk bearnaiseessens
1/4 tsk sukker
1/2 tsk groft salt
------
1/4 l Cheasy fraiche 5%
Bulgur:
4 dl bulgur
8 dl vand med terning
------
300 g ærter
2 forårsløg i ringe
50 g tørrede abrikoser i strimler
Fiskepinde:
500 g fiskefileter
------
1 dl rasp
------
3 spsk rapsolie
------
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Fremgangsmåde:Bulgur:
1. Bulguren hældes i en gryde med kogende
bouillon tilsat salt.
2. Kog bulguren i ca. 10 min.
3. Tag gryden af varmen og lad bulguren trække under låg 10 min.
4. Kom grøntsager og abrikoser i en skål og overhæld dem med kogende vand.
5. Lad blandingen trække i ca. 5 min.
6. Lad grøntsager og frugt dryppe af i en sigte og
vend dem i den varme bulgur. Smag til.

Bearnaisedressing:
1. Rør æggeblomme, bearnaiseessens, sukker og salt sammen. 2. Vend Cheasy fraiche i og smag til.

Fiskepinde:
1. Rens, skyl og tør fiskefileterne.
2. Skær fisken i lange strimler og vend dem i raspen.
3. Steg fiskepindene til de er gyldne og sprøde.