Print denne opskrift
Opskriftnavn:Torsk med grønsager i fad
Personer / antal:4 personer
Ingredienser:600 g torskefilletter
salt
------
2 gulerødder
1 lille stykke knoldselleri
3 bagekartofler
2 porrer
1 lille fennikel
1 løg
2 fed hvidløg
4 stilke bladselleri
8 små sherrytomater
------
20 g smør
2 spsk. olie
------
½ tsk. fennikelfrø
1 tsk. karry
Peber
------
1½ dl hvidvin
1½ dl vand
2½ dl fløde



Fremgangsmåde:1. Skyl, tør og salt fisken.
2. Sæt den i køleskabet.
3. Rens og findel grønsagerne ca. 4 cm gange 6 cm.
4. Svits krydderierne i fedtstoffet og tilsæt
grønsagerne.
5. Lad grønsagerne svitse let.
6. Tilsæt væden og lad det blive næsten mørt.
7. Hæld halvdelen af grønsagerne i et ildfast fad.
8. Fordel fiskestykkerne på ca. 6 cm gange 6 cm ovenpå.
9. Hæld resten af grønsagerne over.
10. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader ca. 30 min. til
fisken er færdig, skiller i flager og er hvid inden i.